• Chinese
  • Olimipeka o le Taumalulu Fiafia, O le Sunshine Technologies leoleo mafanafana!

    I le aso 31 o Iulai, 2015 i Beijing, i le palota o le 128th plenary session a le International Olympic Committee, Beijing, na filifilia aloaia ai Saina e avea ma aai talimalo o le 2022 Winter Olympic Games.O le faʻamanuiaina o le talimalo o Taaloga Olimipeka a Beijing e le gata na faʻaopoopoina ai le susulu i le tala faasolopito o le Olimipeka, ae na faʻaalia ai foʻi i le lalolagi se faʻaaliga malosi o le atunuʻu.

    O le feagai ai ma aafiaga ole COVID-19 i le lalolagi atoa ma le salalau atu o ituaiga eseese o le lalolagi, o le puipuia ma le puleaina o faamai o se luitau tele mo Taaloga Olimipeka o le Taumalulu.

    xdgs (2)

    I le aso 23 o Ianuari, 2022, faatasi ai ma le ulufale mai o le vaega muamua o "tagata nuu" o le Winter Olympic Village, o nofoaga, nofoaga ma faalapotopotoga lagolago o Taaloga Olimipeka o le Taumalulu o Beijing na ulufale aloaia i le setete o Taaloga Olimipeka o le Taumalulu ma faatino le "tapuni tele. -loop" pulega.I le nofoaga o tauvaga a Zhangjiakou Chongli, ua saunia mea uma i luga o le kiona.O le infrared array fusu'aga fuaina o le vevela module YY-M32A, o le vaega autu o Shanghai Sunshine Technologies Co., Ltd. o loʻo faʻaogaina i le masini faʻapipiʻiina o le vevela faʻataʻitaʻiga ma le masini faʻamaonia faʻamaonia a le tagata e faʻamautinoa ai le mataʻituina o le vevela o tagata o loʻo pasia i totonu. le vaega o le tauvaga ma fesoasoani i le faʻataʻitaʻiina o le faʻamaʻi puipuia.

    xdgs (5)
    xdgs (11)

    YY-M32A infrared temperature array sensor module e faʻavae i luga o le ata vevela ma le fuaina o le vevela o le 32 grid infrared sensor.O le fuaina o le vevela infrared module ei ai uiga o le le faʻafesoʻotaʻi, fetuutuunaʻi mamao ma fesoʻotaʻiga vave.O le module e aofia ai le 32A infrared thermal image module ma le "YY-S GUARD" mataʻituina mataʻituina.E mafai e le module ona galue tutoatasi e faʻamaeʻa ai le ata vevela fanua ma le mataʻituina o le vevela, ma e mafai ona vavae ese mai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina.E mafai ona taʻua o le taʻitaʻi i le faʻasologa o oloa faʻapipiʻi laiti o ata faʻamalama infrared.

    xdgs (7)
    xdgs (8)

    O le ata vevela o le vaega autu o le pusa.Feso'ota'i ma le lalolagi i fafo e ala i le FPC-15 po'o le 2.0-10 laina lua fa'apipi'i fa'aoga tagata-masini, fa'atasi ai ma galuega fa'a-va'aiga ma maualuga tali.

    xdgs (1)
    xdgs (3)

    O oloa fuaina o le vevela infrared na atiina ae tutoatasi e Sunshine ua tuuina atu "Saina autu" e le Matagaluega o alamanuia ma faamatalaga faatekonolosi mo le lua tausaga sosoo;Na tu'uina atu i ai le fa'ailoga "o le vaega lona tolu o tama'i tinoese fa'apitoa ma fa'apitoa i le atunu'u" e le Matagaluega o alamanuia ma fa'amatalaga tekonolosi;Na manumalo i le "kamupani pito sili ona lelei o le tausaga" i le laupapa IC a Saina.

    I le taimi nei, o masini vevela i totonu o le fanua o mea faigaluega fale e masani lava ona faʻafesoʻotaʻi masini vevela.Fa'atusatusa i le fa'afeso'ota'i le vevela, o le infrared thermopile sensor o Sunshine o se mea e le fa'afeso'ota'i le vevela, o lo'o i ai uiga o le le fa'afeso'ota'i, tali vave ma le fuaina o le vevela umi, ma fa'atautaia le atina'e o le atamai, maualalo- puipuiga o le kaponi ma le si'osi'omaga o mea faigaluega masani a le aiga.

    Ua fa'aaogaina e le Sunshine le fa'aogaina lelei ole infrared sensing microstructure design, lea e mafai ona fa'aleleia atili ai le fa'aliliuga lelei ole "eletise vevela mama" ole thermopile microstructure.O le lelei o le liua o se tasi o poloaiga o le maualuga maualuga atu nai lo oloa tutusa mai fafo, ma o le tali e oʻo atu i le 210v / W;O le sa'o atoatoa o le su'esu'eina o le vevela o le oloa e sili atu i le 15 taimi e sili atu nai lo o oloa mai fafo.O le fua sa'o o le vevela o le 0.05 ℃ e mafai ona ausia pe a o'o i le 100 ± 0.2%.I le taimi lava e tasi, o le totonugalemu ma le sikuea pito i fafo o le thermopile microstructure tutoatasi na fuafuaina e Sunshine e faʻamautinoa le faʻamaoni o le microstructure insulation vevela, faʻaitiitia le pisapisao o le oloa, ma le fua faatatau o le mauaina o le oloa e oʻo atu i le 2.1 × 108, e sili atu le maualuga nai lo oloa mai fafo. .

    xdgs (6)
    xdgs (4)

    O le Sunshine o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻatinoga o oloa ma faʻaleleia galuega o oloa, iloa le faʻaogaina o le infrared thermopile sensor mai le tasi itu i le tekinolosi faʻapipiʻi, ma atiina ae se faasologa o mea faʻaogaina masini faʻalauteleina mai le faʻalogo i le maualuga tuʻufaʻatasia, lea e mafai ona faʻaauau ona fetuutuunai i faʻamatalaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi. i le soifua maloloina ma le soifua maloloina, mea faigaluega a le fale, fale atamai, mea tau eletise, pulega o fale gaosi oloa.

    Fa'aauau pea le mata'ituina o le vevela nai lo le fuaina o togi tasi o le fa'atupuina lea

    "O le mataʻituina pea ma le malosi o le vevela o le tino o se malamalamaaga fou o le soifua maloloina".I le mae'a ai o le Feagaiga a Minamata i le mercury, ua fa'ailoa mai ai o le gaosiga, fa'aulufale mai ma le auina atu i fafo o se faasologa o oloa o lo'o i ai oloa o le a fa'asaina i le 2020. O le mata'ituina pea ma le malosi o le vevela o le tino o le atina'e lea i le lumana'i.Faʻalagolago i vailaʻau feaveaʻi, masini faʻaogaina, faʻamatalaga tetele ma vailaʻau saʻo e mafai ona sili atu ona puipuia le soifua maloloina o tagata.

    O le mataʻituina o le suiga o le vevela o le tino e mafai ona fesoasoani e faʻaalia ai tulaga eseese o le tino, e pei o le taumafaina o le tino, fiva, maʻi masina, galuega o le fatu, ma isi. o le quasi numera infrared sensor o Yeying microelectronics ua faʻaogaina i masini faʻaogaina ma feaveaʻi.O le masini vevela e faʻaauau pea ona mataʻituina le suiga o le vevela o le paʻu i le aso atoa, ma le saoasaoa o le suʻega e vave Fua saʻo o le vevela ma isi uiga ua avea ma fesoasoani malosi mo le pulega o le soifua maloloina o tagata.

    xdgs (9)
    xdgs (10)

    Faʻafetai i le tele o faʻamanuiaga manuia i le fuaina o le vevela, o le faʻauluuluga o le Olimipeka o le Taumalulu na fesoasoani foi i le malosi "autu" a Saina i le puipuia o faʻamaʻi ma le fuaina o le vevela faʻamautinoa o le mea na tupu.

    O le tatalaina o le Olimipeka o le Taumalulu e fetaui lelei ma le tausaga fou masani a Saina, ma o le amataga o le tautotogo i le 24 o le la e faaopoopo ai uiga Saina i le mea na tupu i le lalolagi, ma o le "autu" Saina e fausia ai foi se puipuiga sili atu ona mafanafana mo lenei fonotaga fiafia.Tatou tulimatai atu i le oo mai o le Olimipeka o le Taumalulu ma faataunuu a tatou tautinoga.


    Taimi meli: Ian-29-2022